Koninklijke Houthandel G. Wijma & Zonen B.V.
Privacy

Privacyverklaring

Wijma Kampen B.V. gevestigd aan Haatlandhaven 3, 8263 AS Kampen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Adres: Haatlandhaven 3, 8263 AS Kampen
Website: www.wijma.com
Email: wijma@wijma.com
Telefoon: +31 38 33 16444

Doeleinden van gebruik

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, is het nodig dat Wijma Kampen B.V. in bepaalde gevallen uw gegevens opslaat. Dit kunnen de volgende persoonsgegevens zijn: uw voor- en achternaam,  uw adresgegevens, uw telefoonnummer en uw e-mailadres.

Deze persoonsgegevens worden gebruikt voor:

  • Relatiebeheer: Om u telefonisch of schriftelijk te kunnen benaderen wanneer u informatie aanvraagt via de contactpagina.
  • Marketingdoel: Voor het versturen van onze nieuwsbrief. Inschrijven kunt u doen via onze website.
  • Uitvoering van een overeenkomst: Voor het leveren van onze producten en diensten. Door het verstrekken van uw persoonsgegevens kunnen wij onze producten en diensten leveren. Zonder deze gegevens is dit niet mogelijk.

Bewaartermijn

Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het gestelde doel tenzij wij wettelijk verplicht zijn de gegevens langer te bewaren.

Verstrekking aan derden

Uw persoonsgegevens worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming verstrekt aan derden mits dit noodzakelijk is om een betreffende overeenkomst uit te voeren, een bepaalde dienst te verlenen of wanneer de wet dat vereist. 

Nieuwsbrief

Voor het versturen van nieuwsbrieven maakt Wijma Kampen B.V. gebruik van de diensten van MailChimp. De gegevens worden door MailChimp opgeslagen op de servers in de Verenigde Staten. MailChimp is aangesloten bij het EU-U.S. Privacy Shield Framework en stelt zich aan de daaruit voortvloeiende Principles te houden. Dit betekent dat er sprake is van een adequaat beschermingsniveau voor de verwerking van persoonsgegevens.

Uitschrijven voor onze nieuwsbrief is mogelijk door onderin de nieuwsbrief op de hyperlink te klikken naast de tekst: “Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen?”.  

Websitebezoeken / Cookies

Om het gebruik van de website te optimaliseren, willen we weten hoe onze bezoekers de website gebruiken. Daarvoor maken we gebruik van Google Analytics. Via deze website worden daarom ook cookies van Google Analytics geplaatst. 

Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens uw bezoek aan een website op bijvoorbeeld uw computer, tablet of smartphone wordt geplaatst. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen.

Door middel van deze cookies kan Google informatie over onze bezoekers analyseren. Deze informatie wordt geanonimiseerd, het IP-adres wordt hierbij nadrukkelijk niet gebruikt. 

Google zal de verkregen informatie alleen met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of wanneer derden de informatie namens Google verwerken. Voor het gebruiken van informatie voor andere diensten hebben wij Google geen toestemming gegeven. Google is een Amerikaans bedrijf, de informatie wordt dus op Amerikaanse servers opgeslagen.

U kunt kiezen of u cookies wel of niet accepteert. Bij de meeste browsers worden cookies automatisch geaccepteerd, maar meestal kunt u de instellingen van uw browser zodanig wijzigen dat cookies desgewenst niet worden geaccepteerd. Als u ervoor kiest om cookies niet te accepteren, kunt u mogelijk niet volledig gebruikmaken van interactieve mogelijkheden van deze website of andere sites die u bezoekt.

Gegevensbeveiliging

Wijma Kampen B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen . Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Verwijzingen naar andere websites

Onze website kan links naar andere websites bevatten. Wijma Kampen B.V. is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van websites die niet onder het beheer van Wijma Kampen B.V. vallen.

Geautomatiseerde besluitvorming

Wijma Kampen B.V. neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of –systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Wijma Kampen B.V.) tussen zit.

Gegevens  inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar wijma@wijma.com of contact opnemen via het contactformulier op onze website.

Daarnaast heeft u het wettelijke recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wilt u meer informatie? klik hier

Bel ons

+31 (0) 38 331 6444

Of mail ons

Het keurmerk voor goed bosbeheer Wijma & fsc

Hout met een FSC® keurmerk is afkomstig uit goed beheerde bossen. Bij goed bosbeheer moet worden voldaan aan de hoogste eisen op sociaal, milieuvriendelijk en economisch gebied. Vraag naar FSC-gecertificeerde producten

Lees meer